Inspiration Concepts B.V.

Tilburg, Noord-Brabant, Netherlands
Member

Inspiration Concepts is sinds 2010 een begrip in de online wereld. Klein begonnen als reclamebureau, maar vandaag de dag uitgegroeid tot een ijzersterke online partner in WordPress en Magento oplossingen.

Inspiration Concepts is eigenlijk begonnen vanuit een passie voor design. De focus lag destijds met name op het ontwerpen van huisstijlen, logo’s en drukwerk.
Maar al snel kwam er ook een grote interesse voor development. Zo zijn we in 2011 begonnen met het ontwikkelen van WordPress websites. Niet veel later zijn we ook met Magento webshops aan de slag gegaan.

Met de komst van Magento 2 in 2015 hadden we weer een nieuwe uitdaging. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we onze focus hebben verbreed.
In januari 2018 hebben we namelijk de beslissing gemaakt om ons ook te richten op volwaardige e-commerce oplossingen. Een sterke kern die wij kunnen aanvullen met (externe) diensten voor een totaalpakket.

Het huidige team van Inspiration Concepts is volledig ingericht op onze vernieuwde core business. We werken met een vast team van designers en developers, die gespecialiseerd zijn in het bouwen van websites en webshops.
Onze projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Tevens is zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Want to become a partner?

WP Engine helps agencies and freelancers build their business with digital innovation instead of administration. We handle performance and security. You impress clients.